Inschrijving Zeeuwse Hardloop3Daagse opent 1 februari

flyersite-1-1

door Maurice Steketee
Nog op zoek naar een goed voornemen voor 2017? Doe dan mee aan de tweede editie van de Zeeuwse Hardloop3Daagse op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus. De inschrijving opent op 1 februari en er zullen zo’n 300 startnummers beschikbaar zijn.

Voor hardlopers die een maand later meedoen aan de Kustmarathon is de 3Daagse een mooie gelegenheid om nog wat kilometers te maken. We starten met een tijdloop op de vrijdag van zo’n 6.5 kilometer op een uitdagend parkoers. Wie meedoet, kan meteen flink aan de bak. Op zaterdag staat vervolgens de Halve Marathon van Westenschouwen op het programma. Op zondag volgt het toetje: een Strandloop van 10 of 25 kilometer. Wie kiest voor de Long Distance komt aan meer dan vijftig kilometer in drie dagen. En dat over veelal onverhard terrein.

Op zondag sluiten we net als vorig jaar af met een maaltijd op het strand bij strandpaviljoen Brooklyn Beach in Domburg. Vorig jaar was het weer niet al te gunstig, maar toch was dit een gezellige afsluiting van het weekend. Uit een enquete die we na afloop hebben gehouden, bleek dat de deelnemers de 3Daagse waardeerden met een dikke 8 als rapportcijfer. We hopen dat cijfer dit jaar te evenaren, dus schrijf op 1 februari allemaal in via onze website: www.hardloop3daagse.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s