Zeeuwse Hardloop3Daagse finisht (bijna) op naaktstrand

naaktstranddoor Maurice Steketee
Was me dat even een verrassing toen we met ons organisatiecomité strandpaviljoen Brooklyn in Domburg bezochten tijdens een inspectie voor de Zeeuwse Hardloop3Daagse. Blijkt onze gedroomde finishlocatie op nog geen 100 meter van het naaktstrand te liggen.

Het betekent dat de deelnemers die gekozen hebben voor de lange afstand – zij lopen zondags zo’n 25 km – maar liefst over twee naaktstranden moeten, bij Domburg én Vrouwenpolder. Als ze daar met de snelheid van een naaktslak overheen gaan, zal dat ongetwijfeld behoorlijk wat bekijks geven. Zowel bij loper als recreant.

Wij houden het in ieder geval wel netjes dus we verwachten alle deelnemers wel in een hardloopoutfit aan het vertrek. Geen naaktlopers dus.

brooklynStrandpaviljoen Brooklyn neemt een centrale plek in tijdens de slotetappe op zondag 21 augustus. Na afloop kunnen deelnemers er voor 12.50 euro op het strand genieten van mosselen of paella én een springkussen. We hopen dat het beter weer is dan de laatste dagen. Het wil nog steeds maar niet echt zomeren. Tijdens de 3Daagse hopen we op nazomerweer.

Inmiddels hebben een kleine 170 atleten zich ingeschreven. Wie nog mee wil doen, heeft nog een week de tijd om in te schrijven. Het zal je ongetwijfeld niet in je koude kleren gaan zitten, maar we voorspellen dat het zeker de moeite waard is.

Voor de jeugd wordt een mini-Strandloop georganiseerd van 1 kilometer. Meer info hierover op http://www.hardloop3daagse.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s