Houdt Henk Lous schoen nu wel aan?

img_3368door Maurice Steketee
Zal Henk Lous zijn schoenen nu wel aan houden in de Elderschanscross? Dat zal zaterdag de grote vraag zijn tijdens deze loop in Aardenburg. Vorig jaar stond Henk ineens met zijn sok in de modder, nadat zijn schoen in de Zeeuws-Vlaamse klei was vastgezogen. Het leverde een koddig gezicht op. 

Henk maakt overigens wel vaker rare dingen mee tijdens het hardlopen. Zo vertrouwde de Vlissinger me afgelopen zaterdag na afloop van de Hobbeldebobbelloop toe dat hij tijdens de Kustmarathon wel een hele aparte medaille kreeg. Toen hij de finish passeerde kreeg ook hij een prachtig stukje metaal om zijn nek gehangen, maar thuisgekomen ontdekte hij dat het een medaille van de Ladiesrun was. Gek genoeg was het lint aan de medaille weer wel van de marathon. Een uniek exemplaar dus. Zaterdag kreeg hij eindelijk de goeie medaille overhandigd.

Gezien het weer van de afgelopen dagen zou het me niet verbazen als hij zaterdag weer een schoen kwijtraakt in de Elderschanscross. Goed strikken Henk!

Zelf ben ik van plan om ook weer mee te doen aan deze mooie cross, als training. Een dag later, zondag dus, is immers ook nog de (kleine) Zakloop in Nisse en ook daar hoop ik mee te hobbelen. Jammer dat beide wedstrijden in hetzelfde weekend vallen, maar als je een van de twee als training doet, is het prima te combineren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s