Schellach, Lepra en Urban Trail

10420001_705659642912219_20975402241190896_ndoor Maurice Steketee
Soms heb je van die dagen dat je nauwelijks tijd kunt vinden om een blogje te tikken, terwijl er veel dingen te melden zijn uit het hardloopwereldje. Vandaag is zo’n dag dus dan maar even zo:

-Welke hardloper heeft er niet gedroomd van hardlopen door een koeienstal? Vrijdagavond kan het tijdens de Schellachloop. De start is tussen de koeien, de eerste meters gaan over het stro en als je pech hebt over een koeienvla. Voorinschrijven kan tot morgenavond en anders ter plaatse bij de kaasboerderij in Middelburg.

– Woensdag 3 juni organiseert Hans Corbijn weer zijn jaarlijkse Lepraloop. Dit keer zijn er 2 afstanden en een officiele tijdsregistratie. De start is om 19.30 uur in Oostkapelle. Inschrijven bij strandpaviljoen de Lage Duintjes.

– Komend weekend doen twee Zeeuwen mee aan het WK Trails in het Franse Annecy. Het gaat om Huub van Noorden en Tim Pleijte. In totaal doen waarschijnlijk vijf Nederlanders mee.

– De inschrijving voor de PZC Familieloop is nog zo’n drie weken open. In totaal hebben op dit moment zo’n 350 atleten zich aangemeld. Inschrijven via http://www.pzc.nl/familieloop

– Een zintuigprikkelende ontdekkingstocht door Middelburg. Zo omschrijft de organisatie van de Urban Trail Middelburg haar nieuwe loopevenement. Tijdens de trail van ruim negen kilometer lopen deelnemers hard of wandelen door markante gebouwen, onbekende steegjes of historische plaatsen die (nog) niet bekend zijn bij het grote publiek. De start is bij de sporthal aan de Nassaulaan die officieel niet meer in gebruik is. Het evenement vindt vrijdag 28 augustus om 19 uur plaats.

Inschrijven kan vanaf 1 juni op www.urbantrailmiddelburg.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s