Stik bliee

door Koen de Vries

Het ei is gelegd. Vanmiddag om 12.00 uur zijn de honderd pagina’s voor het Kustmarathonboek naar de drukker verstuurd. Jan Dagevos en ik hebben ons kindje de naam Stik bliee gegeven. Niet alleen omdat we Stik bliee zijn dat het boek af is, maar natuurlijk ook omdat we het wel een passende naam vonden. Van het laatste Kustmarathonweekend werd bijna iedereen Stik bliee. Dankzij het prachtige weer verliep alles op rolletjes.  voorblad2014   

Naar verwachting worden de boeken eind volgende week in Vlissingen afgeleverd. Dinsdag 28 oktober wordt Stik bliee dan gepresenteerd, waarna het aan het eind van die week in de boekwinkels ligt. Je kunt het ook bestellen via de webshop van de PZC: http://www.webwinkel.pzc.nl Het kost 9,95 euro, stik goedkoop natuurlijk voor een glossy boek van honderd pagina’s.

Nu het boek klaar is, is het Kustmarathontijdperk van 2014 nagenoeg afgerond en is het tijd voor de volgende hardloopactiviteiten. Om te beginnen is dat vanavond de Nighttrail by the Sea in Zoutelande. Vorig jaar deed ik de 25 kilometer, maar omdat zondag de marathon van Amsterdam op het programma staat, blijft het bij de korte afstand, 11 kilometer.

Over anderhalve week volgt dan het jaarlijkse ‘trainingskamp’ op Tenerife en eind november volgt Olne-Spa-Olne. Da’s één van m’n favoriete lange trails door de Ardennen. Hij is weliswaar lang, 68 kilometer, en er wordt veel geklommen en gedaald, maar het is bijna nooit extreem steil. Je kunt heel veel blijven hardlopen of dribbelen en dat vind ik wel lekker. Bovendien is de omgeving prachtig.

Wat ik in december ga doen, weet ik nog niet precies, maar de Urban trail van Sluis lijkt me wel wat. Die staat voor 23 december op de kalender en is nieuw. Hij volgt de hypes die in verschillende grote steden in Europa is ontstaan. De loop is tien kilometer lang, gaat langs de mooiste plekjes van Sluis en loopt ook door allerlei gebouwen, zoals het Belfort, de brandweerkazerne, een winkel en hotel De Dikke Van Dale. Meer info op http://www.urbantrailsluis.nl

 

Advertenties

One thought on “Stik bliee

  1. gefeliciteerd met weer een ei dat gelegd is, weer een kindje wat goed ter wereld komt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s