Kustmarathontrainingen gestart

door Jan van Doorn
Zoutelande, Zondagmorgen 6 juli 10:00 uur. De eerste uit de serie Open Kustmarathon Zeeland parcourstrainingen staat op het punt van beginnen. Jan de Wilde atletiektrainer bij het Goese AV’56, staat al weer voor de 12e keer voor een groep duurlopers met hetzelfde doel… De Kustmarathon Zeeland op zaterdag 4 oktober aanstaande uitlopen op een zo succesvol mogelijke,  gezonde en plezierige manier.  fotokustmartrain    

Deze eerste fartlekparcourstraining is het altijd even aftasten. Mensen die tot nu toe altijd hun trainingen alleen afwerkten en atleten van een aantal Zeeuwse atletiekverenigingen staan samen aan het begin van een intensieve periode van toe trainen naar dé Marathon van Zeeland.  Volgende week zondagmorgen om 10:00 uur ook weer vanuit Zoutelande staat de tweede training op het programma. Dan wordt in diverse tempogroepen een 2 uur duurtraining gedaan.

Voor wie mee wil doen… Iedereen, wel of geen lid van een atletiekvereniging met Kustmarathon Zeeland aspiraties kan zonder kosten aansluiten bij deze trainingen.  Uitgebreide informatie, alle trainingsdata en vertrekplaatsen en tijden en door Jan de Wilde gemaakte schema’s zijn te vinden op http://www.kustmarathonzeeland.nl of op de sites van de mee-organiserende atletiekclubs, Delta Sport, Schouwen-Duiveland. Dynamica, Walcheren en AV’56, De Bevelanden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s