Kustmarathonsigneersessie voor Serious Request

logo-serious-request-oostkapelle
Altijd al een gesigneerd Kustmarathonboek door Koen en/of Maurice willen hebben? Kom dan woensdagmiddag vanaf 16.30 uur naar het Glazen Huis in Oostkapelle  waar een heuse boekenbeurs wordt gehouden voor de Zeeuwse actie van Serious Request.
Hieronder meer informatie over de Boekenbeurs
Elly Jobse, Petra de Bruyn en Tina Verhulst organiseren op woensdag 18 december een boekenbeurs in de feestelijk aangeklede tent op het dorpsplein bij het ‘Glazen Huis’. Naast boeken worden er ook gezelschapsspellen voor kinderen en volwassenen verkocht. De boekenbeurs is geopend van 16.30 tot 19.30 uur.

Tijdens de boekenbeurs zal auteur Rinus Spruit zal, i.s.m. Bookshop Oostkapelle, zijn boeken verkopen en signeren. Rinus Spruit (Nieuwdorp, 1946) behaalde een groot succes met zijn debuutroman De rietdekker (Cossee 2009). In het voorjaar van 2011 bracht theatergroep Zeelandia een toneelbewerking op de planken met Bram Kwekkeboom in de hoofdrol. In het najaar ging het stuk in reprise. Spruit won enkele prijzen met zijn korte verhalen. In 2013 verscheen zijn tweede roman Een dag om aan de balk te spijkeren (Cossee 2013).

Daarnaast is er de mogelijkheid om het marathonboek Zwaer Zand te kopen en te laten signeren door PZC-redacteuren en marathonlopers Maurice Steketee en Koen de Vries.

De organisatie van de boekenbeurs is op zoek naar boeken en gezelschapsspellen! Ben je op een spel uitgekeken? Wil je ruimte in de boekenkast creëren? Lever je boeken en spellen dan op dinsdag 17 december tussen 19.00-20.00 uur of op woensdag 18 december tussen 9.00-11.00 uur compleet in bij de tent. Ben je verhinderd op dat tijdstip? Neem dan telefonisch contact op met Elly (0118-636710), Petra (0118-582900) of Tina (0118-581719).
– See more at: http://www.oostkapellesr.nl/activiteiten/18-december/programma/boekenbeurs#sthash.POz2qoyX.dpuf

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s