Olympia Run en Aagtekerkerun

In de dagen rond kerst en oud en nieuw wemelt het van de loopjes in onze provincie. Zaterdag zijn er zelfs twee: De Olympia Run en de Aagtekerkerun. Voor die laatste hoeven we nauwelijks nog reclame te maken. Dit evenement in het Walcherse dorp staat bij veel atleten met hoofdletters in de agenda. Bij de Olympia Run ligt dat anders. Die wordt zaterdag voor het eerst gehouden.

Onderstaand het persbericht over de Olympia Run

Op zaterdag 21 december organiseert Hockeyclub MHC Olympia uit Terneuzen de eerste “Zeeland Supply Olympia Run”.  Hardlopers krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan verschillende afstanden (5/10/15 kilometer), daarnaast is er een spectaculaire Kids & Santa run van 500m, het evenement wordt opgeluisterd door een sfeervolle kerstmarkt. Een groot deel van de opbrengst van dit initiatief zal gedoneerd worden aan de slachtoffers van de tyfoon Haiyan op de Filipijnen.

Initiatief & doel
Hockeyclub Olympia uit Terneuzen organiseert op 21 december 2013 een gezellige loopwedstrijd, met een kerstmarkt en afsluitend een “Chirstmas Sensation Party”met een optreden van Dries Roelvink en DeeJay T, bedoelt voor deelnemers en genodigden. Het dames 1 team van Olympia neemt de organisatie voor haar rekening. Met dit initiatief beoogt het team sportiviteit en gezelligheid in één evenement verenigingen. Doel van dit initiatief is om voor de naaste mens die het minder heeft ook een substantieel bedrag op te halen. Voor het goede doel in dit eerste jaar is gekozen voor de slachtoffers van de tyfoon Haiyan op de Filipijnen, waar duizenden mensen de kerst moeten doorbrengen in erbarmelijke toestand.
Programma
Het programma op 21 december 2013 biedt voor ieder wat wils:
•Om 14.45 wordt gestart met een Kids & Santa Run (500m)
•Om 15.00 starten respectievelijk de 5,10 en 15 km lopers
•Gedurende het evenement is er een sfeervolle kerstmarkt
•De sportieve dag wordt afgesloten met een Christmas Sensation Party met een optreden van Dries Roelvink en DeeJay T, voor alle deelnemers en genodigden, welke begint om 17.00.
Waar vindt de wedstrijd plaats
Het evenement zal plaatsvinden in en rondom het terrein van MHC Olympia, aan sportpark “Vliegende Vaart” te Terneuzen. Inschrijven kan ter plaatse vanaf 13.00 uur. Kosten per onderdeel 4 euro.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: http://www.mhcolympia.nl

Advertenties

One thought on “Olympia Run en Aagtekerkerun

  1. Er is nog meer te lopen dit weekend: zaterdag Kerstmannenloop in Vlissingen en zondag in Goes (15.00 uur) over 1.5 km, 3 km, 6 km en 9 km met Sinclardata-tijdwaarneming. In Goes is het inschrijfgeld € 15 inclusief gebruik kerstmannenpak ook voor de vrouwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s