Doe mee met de Serious Request Run

Bijgaand bericht ontvingen van de organisatie van de Serious Request Run: 
Let’s run to clean this shit up! Onder dit motto vindt dit jaar op 23 december a.s. voor de 2e keer de Dynamica Serious Request Run plaats. Dit jaar werken we samen met het Glazen Huis in Oostkapelle.

Om 17.30 uur staat als eerste op het programma de jeugdsponsorloop. Vanaf 19.00 uur beginnen de series 3.000 meter. De eerste serie wordt gelopen door de Golden Oldies (de groep oudere atleten, 60 jaar en ouder, die elke dinsdagmorgen op de baan trainen). Om 21.30 uur vindt een grootse verloting met allerlei mooie prijzen plaats. Zo zijn er startbewijzen te winnen voor o.a. de ladiesrun en de kustmarathon 2014 en dinerbonnen van restaurant Margarita. De avond wordt afgesloten met de sensationele Zeeland Atletiek Quiz.

Plaats van handeling is de atletiekbaan en het speciaal in kerstsfeer versierde clubhuis van ADSV Dynamica (Sportpark Vrijburg, Sportweg 10, Vlissingen). Inschrijven voor de series 3.000 meter is nog steeds mogelijk en wel tot 21 december a.s. via www.inschrijvenzeeland.nl. Meedoen aan deze series kost 10 euro per persoon. Deelnemers krijgen een drankje en kopje erwtensoep (beschikbaar gesteld door Werkt voor ouderen). Belangrijk is de verwachte looptijd aan te geven zodat je kunt worden ingedeeld in een serie met lopers van gelijke sterkte. Het is ook mogelijk je nog op 23 december ’s avonds in te schrijven maar dan kan de indeling in een serie met even snelle lopers niet gegarandeerd worden. De startnummers zijn op 23 december 2013 vanaf 17.30 uur af te halen in het clubhuis van Dynamica.

De opbrengsten van de sponsorloop door de jeugd, het inschrijfgeld van alle deelnemers aan de 3000 meter en de opbrengsten van de verloting worden geschonken aan de actie Serious Request 2013. Vorig jaar was de eindopbrengst 3.523,09 euro waarvan de jeugd de helft bij elkaar liep. We hopen dit bedrag dit jaar ook weer te kunnen halen of te overtreffen.

Daarom nogmaals een oproep aan alle sportieve Zeeuwen, kom en doe mee, en zet letterlijk en figuurlijk je beste beentje voor Serious Request 2013!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s