Prijsvraag

door Koen de Vries

Op de valreep, de jaarlijkse prijsvraag ‘Wie wint de Zeeuwse Kustmarathon?’ Het is de bedoeling dat u de namen van de winnaar en de winnares (DUS TWEE NAMEN: EEN VAN EEN MAN, EEN VAN EEN VROUW) mailt naar kustmarathon@gmail.com. Vermeld daarbij uw naam en adres. De winnaar krijgt een kadobon. Deelname is gratis, inzendingen moeten uiterlijk zaterdag om 12.00 uur binnen zijn.  

Deelnemers aan de prijsvraag staan dit jaar voor een moeilijke keus. Echt grote favorieten zijn er niet, zeker niet bij de vrouwen.  Om u een eindje op weg te helpen hier wat suggesties. Bij de mannen moet u denken aan Erwin Harmes, Remy Vasseur, Pascal van Norden, Huub van Noorden, Tim Pleijte, Sébastièn Schletterer, Jan van der Marel, Martijn de Kok en nog enkele anderen.

Bij de vrouwen staan Leonie Ton, Vanessa Hartman, de Amerikaanse Laura Taylor, Marleen van der Graaf, Marjolein Bil, Anjolie Engels, Martine Lust en Elisa Rijk op de lijst van favorieten.

We raden u aan de deelnemerslijsten nog eens door te spitten, want onze toplijst is lang niet compleet. Doe dat op http://www.marathonzeeland.nl/marathon/inschrijven/deelnemerslijst.htm.
Nogmaals: twee namen willen we hebben (niet één, zoals de afgelopen jaren vaak gebeurde) en die sturen naar kustmarathon@gmail.com.

Advertenties

6 thoughts on “Prijsvraag

  1. Koen vergeet gemakshalve de zekere winnares bij de dames te vermelden: Anjolie Engels. Black out Koen? Wint met afstand van alle andere vermeldingen hierboven, zelfs met (zogenaamd) minder trainen. Niets ten nadele van de andere dames natuurlijk, die ook zeker bijzondere prestaties (zullen) laten zien. Bij de mannen is eigenlijk Schletterer de grootste kanshebber. Enkel bij blessures o.i.d zal de wedstrijd spannend worden…of een spannende last minute wildcard natuurlijk.

  2. Ha Richard, ik kan me vergissen, maar volgens mij staat Anjolie er gewoon bij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s