PZC en Omroep Zeeland werken samen tijdens Kustmarathon

Net als voorgaande jaren staat de PZC de komende week uitgebreid stil bij de Kustmarathon. Nieuw is de samenwerking met Omroep Zeeland. Vanaf vandaag houden redacteuren van deze krant en de omroep een liveblog bij op internet. Vanaf vrijdag zal het blog, dat te vinden is via http://www.pzc.nl/kustmarathon2013, continu worden ververst.
Maar ook in de dagen in de aanloop naar de Kustmarathon worden er allerlei wetenswaardigheden over het grootste sportevenement van Zeeland op de website gepost.
In de krant wordt eveneens elke dag aandacht besteed aan het evenement. Morgen verschijnt er een artikel over sportvoeding, donderdag gaat het onder meer over de Wandelmarathon, vrijdag worden alle favorieten voorgesteld en zaterdag is er volop aandacht voor de Ladiesrun met onder meer de complete uitslag.
In de maandageditie van de PZC zullen maar liefst negen Kustmarathonpagina’s verschijnen met verslagen van alle onderdelen en ook de complete uitslag van de hardloopmarathon.
Het is niet voor het eerst dat de PZC en Omroep Zeeland digitaal samenwerken. Eerder was dat al het geval tijdens Concert at Sea, het Zeeland Nazomerfestival en Film by the Sea.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s