Inschrijving voor PZC Stratenloopcircuit geopend

door Maurice Steketee
Bijna nergens in Nederland worden in de zomermaanden zoveel hardloopwedstrijden gehouden als in Zeeland. Tot en met 31 augustus staan er maar liefst 27 loopjes en baanwedstrijden op de kalender, van 100 meter tot een halve marathon.

De wedstrijden in het PZC Stratenloopcircuit trekken de meeste deelnemers. Ook dit jaar kunnen de atleten op zes woensdagavonden in juni en juli meedoen aan deze serie wedstrijden. De aftrap is op woensdag 26 juni in Yerseke met de Sportvissersloop. Wie aan het hele circuit mee wil doen, kan zich alleen woensdag en donderdag nog voorinschrijven via de website inschrijven.nl Ter plaatse inschrijven is ook altijd mogelijk. Deelnemers worden alleen in het klassement opgenomen als ze aan vijf van de zes wedstrijden hebben meegedaan. Op het PZC Stratenloopcircuit komen ieder jaar weer honderden atleten af.

In Zeeuws-Vlaanderen kunnen sportievelingen op vijf plaatsen weer meedoen aan de traditionele Zomerlopen. Deze trimlopen worden georganiseerd door atletiekvereniging De Wielingen. Donderdag in de PZC een overzicht van alle lopen in Zeeland in de zomermaanden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s