VAW (Van Alles Wat)

door Koen de Vries

* Er zijn nog wat linkjes gemeld naar foto-sites. Allereerst natuurlijk de fotobank van de fotografenploeg van de Kustmarathon. Een indrukwekkende verzameling. Trek er een paar uurtjes voor uit: 

http://www.marathonzeeland.nl/marathon/fotos.htm

Op de site van de Kustmarathon staat ook een fotografische terugblik op de afgelopen tien jaar.  

http://www.marathonzeeland.nl/marathon/over-de-marathon/jubileum.htm

Hanneke van der Warf heeft haar wandelfoto’s op Picasagezet.

https://picasaweb.google.com/HannekevdW/WANDELMARATHONUITGELICHT?uthuser=0&authkey=Gv1sRgCKiZurKx5aH09gE&feat=directlink 

* Marcel Adriaanse meldde dat de opbrengst van de Kustmarathonactie voor de stichting Jayden liefst 15.000 euro is. Hieronder het stukje dat ook op de website van de PZC staat:

Kustmarathonactie levert 15.000 euro op
MIDDELBURG – De actie die Middelburger Marcel Adriaanse tijdens de Kustmarathon voor de stichting Jayden hield, heeft 15.000 euro opgebracht. Het geld werd ingezameld door verschillende deelnemers en afgedragen door enkele sponsors. Hoofdsponsor Delta Mossel zorgde ervoor dat het bedrag op 15.000 euro werd afgerond. ,,Een prachtig bedrag”, vindt Adriaanse. ,,En het mooie is dat een dag na de Kustmarathon bekend werd dat er een doorbraak is in het onderzoek naar de vorm van kinderkanker waarvoor Jayden geld inzamelt.” 

* Verder zijn we druk met het Kustmarathonboek. In de uitslagen stuiten we op namen van mensen van wie we bijna zeker weten dat ze NIET gelopen hebben. Ze hebben hun startbewijs aan een ander gegeven. Als dat zo is, meld dat even op kustmarathon@gmail.com. Wat is de verkeerde en wat de goede naam???. En wat was de tijd van de goede loper? (zo kunnen we hem/haar wat sneller uit de lijst filteren) Zo worden de goede namen vereeuwigd in het Kustmarathonboek. 

* Heeft er iemand nog iets leuks beleefd tijdens de Kustmarathon? Schrijf het op en mail het ins naar kustmarathon@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s