Vliegshow

door Koen de Vries

Zondag werden we op het eind van onze Kustmarathontraining getrakteerd op een heuse vliegshow. Een paar honderd meeuwen kozen speciaal voor ons groepje het luchtruim om na een statige boog om ons heen een stukje verderop weer bezit van het strand te nemen. Het was een betoverend gezicht.  Helaas was ik net iets te laat met m’n fototoestelletje om een en ander mooi in beeld te brengen. Maar als je goed kijkt, zie je de meeuwen nog wel vliegen.Rechts op de foto zie je Ron Brusket, vroeger voetballer, tegenwoordig hardloper. Het zou mooi geweest zijn als hij vroeger voor De Meeuwen gespeeld had, dat zou het plaatje compleet gemaakt hebben, maar dat is helaas niet het geval. Hij maakte deel uit van de vv Goes, toen die ploeg een van de beste zondagclubs van Zeeland was. Net als nu overigens.

Op de foto is dacht ik ook wel een beetje te zien dat we zondag in heel ander weer trainden dan de week ervoor. Toen regende het pijpenstelen, nu was het zonovergoten, met daarbij een heerlijk windje, dat ons tot mijn verbazing zowel op de heen- als op de terugweg heerlijk verkoelend in onze bezwete gezichten blies.

We liepen dit keer 2 uur en 20 minuten, met Oostkapelle als start en finish en de Stormvloedkering als keerpunt. Nog even een compliment aan onze kopvrouw Ingrid Koene. Net als vorige week slaagde ze erin om ons groepje precies op tijd over de finish te dirigeren.  Andere groepsleiders kunnen nog veel van haar leren. Volgende week staat 2 uur en 40 minuten op het programma, de start is om 10.00 uur op het parkeerterrein bij Zoutelande.

Advertenties

3 thoughts on “Vliegshow

  1. Het was een gezellige groep! Ga volgende keer weer in deze groep mee, is prima bevallen!

  2. Haha zeker wel gezellig, maar afgelopen keer zat ik niet in mijn moppen tempo! 🙂 Anders was ik zeker bij jullie gebleven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s