PZC Familieloop

door Koen de Vries

Er is wat verwarring geweest over de PZC Familieloop. Aanvankelijk stond hij voor 5 mei op de hardloopkalender, maar die datum bleek bij nader inzien organisatorisch moeilijk haalbaar. Inmiddels is bekend dat de vijfde editie van de PZC  Familieloop op

ZATERDAG 30 JUNI

wordt gehouden. 

Zoals bekend proberen we met name beginnende lopers aan de start te krijgen. Dat lijkt aardig te lukken.  Er zijn al 500 inschrijvingen binnen. Om de beginners te laten zien hoe hard het kan, zou het mooi zijn dat ook dit jaar weer veel sterke lopers meedoen.  Het zou mooi zijn als er ook dit jaar weer grote namen op de erelijst bijgeschreven kunnen worden.  Start en finish zijn weer op het Arsenaalplein in Vlissingen. Je kunt meedoen aan de 3km (start 9.30 uur), de 10 km of de 21,1 km (start 10.15 uur).

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of www.pzc.nl/familieloop Op laatstgenoemde site staat ook alle andere informatie.

PZC Familieloop
Datum: zaterdag 30 juni
Afstanden: 3, 10 en 21,1 kilometer
Starttijden: 3 km: 9.30 uur, 10 en 21,1 km: 10.15 uur
Locatie: Arsenaaltheater Vlissingen
Inschrijven: www.inschrijven.nl of www.pzc.nl/familieloop
Kosten: 3km: 5 euro, 10 km: 8 euro, 21,1 km: 10 euro
Extra: Elke finisher krijgt een medaille en kan een finishfoto van zichzelf downloaden van de PZC-website. Sportdrank aan de finish.

Plaats een reactie