Rik en Ilonka krijgen eerste exemplaar Stik’eêt

door Maurice Steketee
Ilonka van den Hengel en Rik Wolswinkel zullen donderdag 10 november het eerste exemplaar van ‘Stik’eêt’ uitgereikt krijgen. De winnaar en winnares van de Kustmarathon zegden deze week hun komst naar Zoutelande toe om het boek in ontvangst te nemen. Een dag later ligt ‘Stik’eêt’ in verschillende boekhandels in Zeeland. Welke dat zijn leest u binnenkort op dit blog. Ook zal het boek online te reserveren zijn via de webshop van de PZC. Zodra dat het geval is maken we dat ook meteen bekend. Zo’n 900 deelnemers hebben het boek al besteld tijdens het inschrijven voor de marathon. Daarnaast zullen ook alle vrijwilligers een exemplaar krijgen en dat betekent dat er nu al zo’n 1700 boeken zijn verkocht. De rest van de oplage gaat in de vrije verkoop.
Gisteren is het boek naar de drukker gestuurd. ‘Stik’eêt’ is opnieuw honderd pagina’s dik en bevat wederom de volledige uitslag van de hardloopmarathon, Ladiesrun en Kidsrun. Daarnaast is er dit jaar extra veel aandacht voor de Wandelmarathon, het mountainbiken en de Kidsrun. We hebben dit jaar een paar dagen extra de tijd gehad om het boek in elkaar te zetten en dat kun je er ook wel aan afzien. Maar of het echt mooier is geworden, daar moet u zelf maar over oordelen.

Advertenties

2 thoughts on “Rik en Ilonka krijgen eerste exemplaar Stik’eêt

  1. Zou graag het boek van vorig jaar nog willen ontvangen. Is er nog een exemplaar voor mij te koop!!??

  2. Hoi Ellen,
    Je kunt ‘m nog via de webshop van de PZC bestellen. Ga naar http://www.pzc.nl/webshop, zoek op ‘kustmarathon’, selecteer bij ‘alle producten’ ‘boeken’ en je vindt ‘m. Mocht het niet lukken dan kun je er ook altijd nog een ophalen bij het kantoor van de PZC in Middelburg, maar dan moet je me even mailen: m.steketee@pzc.nl
    groeten Maurice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s