Op de motor

Door Maurice Steketee
Eindelijk gaat het beginnen! Veel hardlopers, fietsers en wandelaars hebben er  een jaar naar uitgekeken, maar vanavond is het eindelijk zover. Ik moet eerlijk  zeggen dat ik nu dit zit te typen toch wel een beetje baal dat ik niet meedoe.  Aan de andere kant liggen er een aantal leuke dingen in het vooruitzicht. Zo ga  ik morgen de wedstrijd achterop de motor volgen bij Lein Lievense, de organisator van het hele spektakel. Nu zullen veel mensen zich afvragen: die  Lein, rijdt die motor? Ik wist het tot voor kort ook niet, maar het is toch  echt zo.

Een paar weken terug vroeg  Lein hoe ik de wedstrijd ging volgen. Ik had er destijds nog niet echt goed over  nagedacht en toen kwam Lein met het voorstel om bij hem achterop te springen.
Er was echter één voorwaarde: het moest wel mooi weer zijn. Nu aan die  voorwaarde is voldaan spring ik dus morgen achterop om de wedstrijd van  dichtbij te volgen.

Maar eerst vanavond de Ladiesrun. Wat een paar jaar geleden begon met 300 dames is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste onderdelen van het  marathonweekend. Wie de 750 dames wil aanmoedigen is vanaf een uur of half zes  welkom in de Langstraat, dan beginnen ze aan hun warming-up al is het de vraag  of dat met deze omstandigheden wel helemaal nodig is. Ik wens alle deelnemers een schitterend weekend toe en hoop dat iedereen de finish gaat halen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s