Het weekend is begonnen

door Koen de Vries

Wat een open deur, de titel van dit blog. Het is vrijdagavond, natuurlijk is het weekend dan begonnen. Nou ja, om wat duidelijker te zijn: het Kustmarathonweekend is begonnen. Vanavond om zes uur gingen in de Langstraat van Zoutelande circa 750 vrouwen van start voor de Ladiesrun. Het was verschrikkelijk druk en hartstikke gezellig. Op de eerste foto zie je Marianne de Kok uit Lewedorp, nog maar net gestart maar wel al op weg naar de zege op de 10 kilometer. Op de 5 kilometer won – dacht ik – Lindy van Anrooij uit Kapelle.

Marianne de Kok lig al meteen op kop

Overigens hoeft het publiek zich bij Zoutelande morgen en zondag niet druk te maken over parkeren. Er zijn – dankzij het droge weer – overloopterreinen gecreëerd op weien in de omtrek. Het levert 750 extra plaatsen op.  

Advertenties

Een gedachte over “Het weekend is begonnen

  1. Heel leuk om er bij te zijn! De start van het kustmarathonweekend met al die lady’s daar op de dijk in Zoutelande met de avondzon de zee inzakkend, de sfeer en de massaal toegestroomde supporters . En best trots op Eva en Vera Schakel de dochters van mijn zus en zwager die, blijkbaar aangestoken door mijn onophoudelijke geouwehoer over ‘ons’ Zeeuws sportevenement nu ook weten wat die 7 duinheuvels en de finish na 10 kilometer rennen met je doen.

    Alle starters morgen en de wandelaars zondag! Succes en geniet ervan maar… zorg dat je waterpijl op niveau blijft! En wees verstandig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s