Stilte voor de storm

door Koen de Vries

Vandaag doe ik het maar even rustig aan. Morgen staat de Trail des Fantomes bij La Roche op het programma. Het wordt een vermoeiende dag. Het vertrek is om 5.45 uur gepland. In Hulst wordt om 6.30 uur overgestapt in de auto van Ingrid IJsebaert of een van een van de andere Zeeuws-Vlamingen die meegaan.

http://youtu.be/MMk3jGZZaMI

Start in La Roche is om 10.00 uur. Wij lopen met ons clubje 25 kilometer door de Ardennen (en een stukje door het riviertje de Ourthe). Anita en Giel Joziasse doen de 50 kilometer. Als wij starten, zijn zij al drie uur onderweg. Het wordt m’n allereerste trail en het lijkt me fantastisch door een stuk onbekende natuur te raggen. Het wordt een zware tocht. Kijk maar op het filmje. Let ook even op de achtergrondmuziek van de White Lies. Maandag hoop ik weer op kracht te zijn om over de Trail des Fantomes te vertellen.

De woensdag erop is er dan de derde woensdagavondtraining van AV’56. Op het programma staat een loop van (slechts) twee uur. Maar trainer Jan de Wilde wil daarover nog wat opmerken: 

Woensdag 24/8 staat er een duurloop op het programma van twee uur. Het vertrek is op de parkeerplaats bij Zoutelande om 18.00 uur.
Voor degene die zaterdag 27/8 de halve marathon in Haamstede loopt, is dat goed.
Loop je pas een week later de halve marathon van de Kustloop, dan is het verstandig dat je komende woensdag een duurloop doet van 2.45 uur. We vertrekken dan om 17.15 uur in Zoutelande en sluiten na 45 minuten aan bij de groep die twee uur loopt. De woensdag voor de Kustloop doe je dan maar een duurloop van twee uur.

Advertenties

3 thoughts on “Stilte voor de storm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s