Run4Rina levert 750 euro op

De Run4Rina, een sponsorloop voor de KWF Kankerbestrijding, heeft 750 euro opgeleverd. De loop is vernoemd naar Rina van Poecke. De marathonloopster kreeg vorig jaar te horen dat ze borstkanker heeft. Na diverse chemokuren heeft Van Poecke het lopen weer opgepakt. Ze zamelt sindsdien geld in voor de KWF.
Met medewerking van AV Scheldesport en Joggingclub Dow is een estafette sponsorloop georganiseerd waar de opbrengst volledig ten goede is gekomen aan dit initiatief.

Met een opkomst van zo’n 108 deelnemers voor deze loop, in totaal verdeeld over 38 teams, waarvan er 7 atleten de afstand van 12 km individueel hebben gelopen. De overige 101 atleten liepen ieder een rondje van 3 km in estafette vorm. Ook waren er 8 jeugdige deelnemers voor de kidsrun.
Kortom, een geweldige opkomst met ideaal droog en zonnig loopweer, zo in de avonduren. Dit hadden we als organisatie niet van te voren kunnen bedenken. Het totale ingezameld bedrag vanuit inschrijfgelden, kantine opbrengst, donaties , bedroeg € 750,-.
Speciale vermelding krijgen de werknemers van de firma Verbrugge, die hadden namelijk € 100,- bijeengebracht. Met dank aan alle deelnemers, vrijwilligers en organiserende leden is dit initiatief een geweldig succes geworden. Namens Run4Rina,
Simon Harinck

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s