Alternatieve Kustmarathon

door Koen de Vries

Wouw!  De Kustmarathon is populair, maar de alternieve Kustmarathon is ook behoorlijk in trek. Ik heb al heel wat reacties gekregen op het plan om op eigen houtje van Burgh naar Zoutelande te lopen. Op dit blog, maar ook op andere manieren. Ingrid, u weet wel, de Zeeuwse hardloopster van 2010, stelde voor om hem op zaterdag 2 april te lopen. Dat leek mij meteen een mooi plan, te meer omdat het op die dag nog precies een half jaar duurt voordat de negende editie gehouden wordt. Of anders, omdat het dan precies een half jaar na de achtste editie is. Er hebben zich al meelopers gemeld, met name mensen die een stukje van het parkoers met ons mee willen hobbelen. Ik weet het nu al: 2 april wordt een mooie dag. Op vertrektijden etc. kom ik later terug.

Advertenties

6 gedachten over “Alternatieve Kustmarathon

 1. Koen,
  De organisatie van de Oosterscheldeloop op 2 april zal minder blij zijn met de alternatieve Kustmarathon

  Sjaak

 2. Als voorbereiding op de Marathon van Zeeuws Vlaanderen hou ik me voor dit soort lopen van harte aanbevolen. Wil je me op de hoogte houden?

 3. Koen,

  dit is een slecht plan. Op die dag wordt de Oosterscheldeloop gelopen. De laatste mogelijkheid voor de Marathon Rotterdam en Marathon ZVL lopers om de vorm nog even te testen. Om op 2 april dan een “wilde loop” te organiseren die ten koste gaat van officiele evenementen zoals de Oosterscheldeloop vind ik niet kunnen.

 4. OEI Koen… Hoe gaaf het idee voor een WILDE KUSTMARATHON of zoals jij het noemt alternatieve kustmarathon ook is 2 april gaat echt niet lukken. De 5e VanderPeijlGroep/OOSTERSCHELDELOOP staat dan op de kalender! Jos en Sjaak gaven het in hun berichtjes hierboven ook al aan. De Oosterscheldeloop met start en finish in Goes bij Sportpunt Zeeland, afstanden 3, 10 en 20 kilometer verdient respect… aandacht… en veel deelmeners….! JA TOCH… NIET DAN?

  Inschrijven via http://www.av’56.nl

  Groeten van Jan, en als je een andere datum prikt laat het me/ons weten dan stappen we in het wild in voor de alternatieve kustmarathon 🙂

 5. Sorry type foutje in he3t berichtje hierboven…
  Het juiste site adres om in te schrijven voor de Oosterscheldeloop op 2 april a.s. is…
  http://www.av56.nl
  en dan rechtsboven op de startpagina bij wedstrijden Oosterscheldeloop aanklikken.

 6. Ha koen
  doe det op 3april wan 2 april is de omloop van de braakman das ook een mooi parkoers voor een duurloop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s